Socialförvaltningen, Vård och omsorg, Hälso- och sjukvårdsgruppen

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 300 invånare.

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad.

Om arbetsplatsen – det här är vi!

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då behöver vi dig i trygg hemgångsteamet.

Som anställd hos oss kommer du att delta i ett av de viktigaste arbeten som finns, att hjälpa andra människor.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta för en trygg hemgång, med fokus på individens behov, för att skapa förutsättningar så att den enskilde kan fortsätta att bo hemma.

Uppdraget innebär att vara en del i planeringen för trygg hemgång och samverkan med anhöriga, biståndshandläggare samt kommunens koordinator.

Vi arbetar rehabiliterande och i dina arbetsuppgifter ingår delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter, dokumentation utifrån SOL och HSL samt ha förmågan att kommunicera och ta till dig instruktioner.

Dina kvalifikationer och meriter

Vi söker dig som är Legitimerad undersköterska.

B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Som person är du ansvarstagande samt serviceinriktad. Du har ett genuint intresse för andra människor.

För arbete inom vård och omsorg är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi tillämpar språktest innan anställning.

Vem är du?:

Du är en lugn, trygg och stabil person. Du kan behålla ett realistiskt perspektiv i stressade och pressade situationer och fokuserar då på det som är viktigt. Du har självinsikt och ser relationer i sitt rätta perspektiv. Du kan därför skilja på det personliga och det professionella. Du har intresset, viljan och förmågan att hjälp andra och anstränger dig för att leverera individanpassade lösningar. 

Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du ser möjligheter i förändringar och lösningar framför problem. Du löser de konflikter som uppstår på ett konstruktivt sätt.

Du arbetar bra både enskilt och tillsammans med andra människor. Du lyssnar och är mottaglig för motparten på ett lyhört och smidigt sätt. Du kommunicerar tydligt, talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-01-19
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadsavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Fagersta
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/65
Kontakt
  • Enhetschef Maria Granström, 0223-44858
  • Administratör HSL Therese Hammarlund, 0223-44043
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0223-44257
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb